Wilt u goed leren tekenen? Neem dan nu de stap en kom naar mijn Basiscursus Tekenen voor volwassenen.

U leert in een serie van 8 lessen hoe u een goede tekening maakt. Dit gebeurt aan de hand van een aantal basisbegrippen uit de tekenkunst. Zoals lijn en schetsen, compositie en vorm. Die kunt u zien als bouwstenen voor een goede tekening. U leert tekenen naar de waarneming en dit gebeurt aan de hand van het stilleven. Een belangrijk onderwerp in de kunstgeschiedenis, dat op dit moment weer helemaal actueel is. Maar de algemene basisbegrippen die u in deze cursus leert, zijn natuurlijk toepasbaar op alle andere onderwerpen, zoals portret en landschap.

De Tekenlessen worden gegeven in het Kees Blom Art Center. Er is plaats voor maximaal 6 leerlingen per cursus. Zo kan ik iedereen voldoende individuele begeleiding geven.

De cursus kost 200 euro. Prijs is inclusief lesmaterialen. U hoeft dus zelf niets aan te schaffen. Ook is er een reader met achtergrondinformatie en huiswerkopdrachten bij inbegrepen. Die thuisopdrachten zijn niet verplicht, maar als u thuis ook oefent, zult u meer vooruitgang boeken. De lessen betstaan naast een stuk theorie, uit veel schetsen en tekenen. Elke les worden er stillevens worden opgezet waarmee we aan de slag gaan. We werken met houtskool. 

Adres: Schumanpark 131. Voor meer informatie en voor opgave kunt u mailen naar
gera.zoet@gmail.com.

Ook kunt u contact met mij opnemen via het contact formulier op deze site.

Als vervolg op deze tekencursus kunt u ervoor kiezen om door te stromen naar de Masterclasses schilderen van Kees Blom. Mijn tekencursus kun je zien als de ideale voorbereiding daarop; want schilderen begint immers met tekenen en goed leren kijken? 
www.keesblomartcenterapeldoorn.nl